Erhvervsklub Fyns Nytårskur 2023

 Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV   7. februar 2023 
 kl. 15:00 - 19:00

Erhvervsklub Fyn kickstarter traditionen tro det nye år med et brag af en Nytårskur for det fynske erhvervsliv. 

Oplev et foredrag, hvor den irakiskfødte forfatter Zeinab Mosawi fortæller sin private livshistorie om at være fanget mellem to verdener – en stærk fortælling om frigørelse og om at være ung i et minoritetsmiljø. 
Foredraget er baseret på bogen "Jorden under min mors fødder" krydret med en opfordring til danske ledere om at få øjnene op for de dygtige kvinder fra andre kulturer end den ærke-danske. Disse kvinder er nogle af de kommende, højtuddannede toptalenter. Dansk erhvervsliv er afhængig af at åbne for nysgerrigheden og mangfoldigheden, hvis virksomheder skal eksistere i en fremtid med mangel på arbejdskraft, og hvor kreativitet og viden i forhold til nye markeder og kunder er essentiel. 

Seniorøkonom Jan Størup stiller som altid skarpt på den årlige ”økonomiske vejrudsigt” efter et meget turbulent 2022. Hvad kan vi forvente i 2023 på den nationale og internationale front? 

Erhvervsklub Fyns medlemmer har nomineret fynske virksomheder, som har udmærket sig ved en ekstraordinær indsats, og en afstemning blandt tre udvalgte nominerede virksomheder har ledt frem til en vinder af årets Erhvervsklub Fyn pris, som kåres på Nytårskuren. 

Erhvervsklub Fyn byder på rammerne for hyggeligt samvær, mens vi indtager et lækkert måltid, hvor Scandic kræser for os efter egen lyst og fantasi.

Program

  • Kl. 15.00-15.30: Ankomst, registrering og tid til en snak over en kop kaffe og et stykke kage 
  • Kl. 15.30-15.45: Velkomst ved Erhvervsklub Fyn 
  • Kl. 15.45-17.00: Debatskabende foredrag med forfatteren Zeinab Mosawi 
  • Kl. 17.00-17.15: Pause  
  • Kl. 17.15-18.00: Den økonomiske vejrudsigt v. Jan Størup Nielsen 
  • Kl. 18.00-18.15: Uddeling af Erhvervsklub Fyn prisen 2023 
  • Kl. 18.15: Servering af et traktement efter kokkens fantasi med networking 

Praktiske oplysninger

Der åbnes for tilmelding i starten af 2023.
Arrangementet er i direkte forlængelse af Erhvervsklub Fyn generalforsamling, som vi håber, at du også vil deltage i, hvis din virksomhed er medlem af foreningen! 
Tilmelding senest tirsdag den 31. januar 2023 kl. 12.00. 
Deltagelse er gratis. 

Sidste frist for afbud er søndag den 5. februar 2023, kl. 12.00. 
Ved senere afbud og ved udeblivelse opkræves et forhøjet no-show-gebyr på 250 kr. + moms. Det er ikke muligt at blive fritaget for dette no show gebyr uanset anledning til afbud og fravær. 

Bemærk ang. navneskilte: Vi beder venligst om, at man inden besøgets start tager sit navneskilt, så antallet af fremmødte kan registreres. 

Husk, at Erhvervsklub Fyn står med mad, så send en mail til info@erhvervsklubfyn.dk, hvis du ikke bliver og spiser med. 

Del arrangementet

Se alle arrangementer


Dette arrangement er allerede afholdt og du kan blot læse om, hvad du er gået glip af.