Juleafslutning i ZOO

 Søndre Boulevard 306, 5000 Odense C   7. december 2023 
 kl. 15:30 - 18:30

Årets juleafslutning kommer til at foregå i Odense ZOO, hvor vi vil blive hilst velkommen af ZOOs direktør Bjarne Klausen. Efterfølgende vil ZOOs egne guider vise os rundt i parken og fortælle os om dyrene og havens historie.

Arrangementet vil blive afsluttet med julehygge, netværk, gløgg og æbleskiver.

Program

  • 15.30 – 16.00     Velkomst
  • 16.00 – 17.30     Rundvisning
  • 17.30 – 18.30     Julehygge med gløgg og æbleskiver

Praktiske oplysninger

Arrangementsansvarlig Gitte Stuhr Petersen:

  • Mail: gsp@sparkron.dk
  • Telefon: 2346 3310

Der åbnes for tilmelding ca. en måned før afholdelse.
Tilmelding senest onsdag den 28. november, kl. 12.00.
Deltagelse er gratis.

Der er en deltagerbegrænsning på 75 personer, 5 medarbejdere per virksomhed, og der kan tages en gæst med til arrangementet.
Hvis du er tilmeldt og ikke kan deltage, så skal du melde fra, også selv om der er andre fra din virksomhed, der kunne være interesseret i at deltage. Dette af respekt for dem, der evt. står på venteliste. En kollega er velkommen til at tilmelde sig, hvis du melder fra. Vedkommende vil så få en plads, hvis der er ledige pladser eller blive skrevet på venteliste, hvis der er fuldbooket.
Al tilmelding og afmelding foregår på hjemmesiden. Man kan ikke tilmelde eller afmelde sig ved at sende en mail eller ringe til sekretariatet.

Sidste frist for afbud er tirsdag den 28. november, kl. 12.00 af hensyn til bestilling af personale og forplejning i Odense ZOO.
Ved senere afbud og ved udeblivelse opkræves et no-show-gebyr på 150 kr. + moms. Det er ikke muligt at blive fritaget for dette no show gebyr uanset anledning til afbud og fravær.

Bemærk ang. navneskilte: Vi beder venligst om, at man inden besøgets start tager sit navneskilt, så antallet af fremmødte kan registreres. 

Erhvervsklub Fyn står for et lettere juletraktement, så send en mail til info@erhvervsklubfyn.dk, hvis du ikke bliver og spiser med.

Hvis du desuden ved at du er nødt til at gå inden arrangementet slutter kl. 18.30 skal vi vide det på forhånd, da haven er lukket og der skal bestilles personale til at lukke os ud. Hvis der er flere der skal gå før, bliver der fastsat ét tidpunkt, hvor dem der skal gå før samlet bliver lukket ud. Tidspunktet vil blive oplyst senere. Så husk at give besked om, hvad tid du evt. er nødt til at gå.

Del arrangementet

Se alle arrangementer


Dette arrangement er allerede afholdt og du kan blot læse om, hvad du er gået glip af.