X
X

Skriv din email-adresse (dit brugernavn) i feltet og klik på NULSTIL PASSWORD. Herefter får du tilsendt et link til nulstilling af password.

Fremtiden for Fyns Maritime Klynge

place
Lokation opgives senere
calender
18 aug, 2020
time
kl. 15:30 – 18:00

Fyns Maritime Klynge ophører senest 31. december 2020.
I stedet er det planen at slå nordjyske MARCOD, Københavnske MDC og Fyns Maritime Klynge sammen. Men der skal søges om at blive national klynge i et udbud, og ingen ved endnu, hvordan det ender.
Lars Ahrendtsen vil fortælle om den formodede nye konstruktion, men endnu er der ingen der ved, hvor det fremtidige kontor skal være, så derfor er det ikke muligt at opgive en lokation for arrangementet. 
Der forventes en fortsat tilknytning til Erhvervshus Fyn.

Program

Arrangementet bliver til noget, men sted og indhold kan endnu ikke oplyses.

Praktiske oplysninger

Der åbnes for tilmelding senest mandag den 20. juli.
Tilmelding senest tirsdag den 11. august kl. 12.00.
Evt. deltagerbegrænsning kendes endnu ikke.

Al tilmelding og afmelding foregår på hjemmesiden. Man kan ikke tilmelde eller afmelde sig ved at sende en mail eller ringe til sekretariatet.

Deltagelse er gratis.

Sidste frist for afbud er søndag den 16. august, kl. 12.00.
Ved senere afbud og ved udeblivelse opkræves et no-show-gebyr på 150 kr. + moms. Det er ikke muligt at blive fritaget for dette no show gebyr uanset anledning til afbud og fravær.

Bemærk ang. navneskilte: Vi beder venligst om, at man inden besøgets start tager sit navneskilt, så antallet af fremmødte kan registreres. 

Send en mail til info@erhvervsklubfyn.dk, hvis du ikke bliver og spiser med.

Hvis der ingen TILMELD-knap er, betyder det, at arrangementet enten ikke er åbent for tilmelding, at der er lukket for tilmelding, eller at der ikke er flere ledige pladser.
For afmelding til dette eller andre arrangementer: Log ind og under MIN KONTO vælges menu-punktet ARRANGEMENTER og følg vejledningen.